• Онлайн поръчки може да направите по всяко удобно за вас време.
 • Поръчки по телефона:  всеки ден - 10.00 - 20.00часа.
 • Поръчки заявени по телефона или онлайн до 18.00часа се обработват и изпращат
  в същият ден (с изключение събота, неделя и празнични дни)

Начинът на плащане е НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

В случай на отказ от покупка, разходите по връщането или замяната на продукта са за сметка на получателя.

Доставката се извършва в срок от 1 - 2  работни дни след потвърждение на Вашата поръчка от наш служител, който ще се свърже с вас  по телефона за връзка,който сте посочили.

 • Поръчки, направени от понеделник до петък след 18 часа, се изпращат на следващия ден.
 • Поръчки, направени в събота след 12:30 ч. или в неделя, се изпращат понеделник. 
 • Поръчки, направени в празничните дни, се изпращат в първия работен ден.

IMPERIAL-TIME.COM доставя часовниците в цялата страна с помощта на куриерска фирма Еконт или друга такава, посочена от Вас.

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт са защитени търговски марки и са притежание на собствениците им. Всички часовници, предлагани от IMPERIAL-TIME.COM са 100% ОРИГИНАЛНИ.

КЛИЕНТЪТ има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от Закон за защита на потребителите (ЗЗП), когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от КЛИЕНТА и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 

 • КЛИЕНТЪТ има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 14 работни дни.

3. КЛИЕНТЪТ има право в срок не по-дълъг от 14 работни дни, без да дължи обезщетение или неустойка, без да заплаща каквито и да е разходи и без да посочва причина, да върне получените артикули.

 • Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от SPORTSALE.BG електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката,телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката
 • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от IMPERIAL-TIME.COM – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
 • КЛИЕНТЪТ съгласува с представител на IMPERIAL-TIME.COM адреса, на който IMPERIAL-TIME.COM желае да получи обратно стоката;
 • IMPERIAL-TIME.COM си запазва правото да не възстанови заплатената от КЛИЕНТА сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

4. Връщане на платени суми с наложен платеж 

 • Връщането на платени суми с наложен платеж се извършва след заявка на посочения от SPORTSALE.BG електронен адрес за коренспонденция. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на КЛИЕНТА, на която да бъде възстановена заплатената от КЛИЕНТА сума за стоката. Връщането на суми може да стане и с пощенски запис.

5. Срок за въстановяване на суми, платени с наложен платеж.

 • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, IMPERIAL-TIME.COM възстановява на КЛИЕНТА платената сума в срок до 14 дни от датата, на която КЛИЕНТЪТ е упражнил правото си на връщане на стоката.