снимка дамски часовници тенденции

За да постигнете така мечтаната перфектна визия е важно да подберете не само идеалните и добре съчетаващи се дрехи, но и аксесоари. А кой друг, ако не часовникът, може да се нарече класически и основен аксесоар в една визия – било то мъжка, или женска? И ако при мъжете функционалността и удобството винаги са били топ приоритети при избора на аксесоари, жените ще търсят по-скоро актуални и модерни дамски часовници. Какви са тенденциите при този дамски аксесоар ще разберете още сега:

Сребърен циферблат

Факт е, че златистото бе особено популярно напоследък, но изключението от това правило е сферата на днешните дамски часовници, където далеч по-актуален е сребристият нюанс. Виждаме го най-вече в изработката и декорацията на циферблата.

Животински принт

Дамски часовници с такъв тип каишка са по-скоро младежки, но и по-зрелите дами могат да го носят – особено ако имат спешна нужда от разчупване на стила. Представете си, че носите постоянно черно или сиво…Разбира се, че към такава скучна и изчистена визия е задължително да сложите един раздвижен и привличащ вниманието аксесоар.

Тек тренд

Технологичната нотка е част от съвременната мода и аксесоар като часовникът просто няма как да я подмине. Затова и тек трендът е така добре познат в областта на днешните дамски часовници. Ако се чудите за какво говорим, просто обърнете по-специално внимание на последните модели спортни часовници и ще видите колко нови неща са внедрени в тази сфера. Е, всички тези функции вече можем да намерим и в част от по-елегантните дизайни дамски часовници и то на големи брандове.

Мрежеста каишка

Изключително актуална и интересна, тя е акцент, който малко дами биха сметнали за неуместен я към по-официалната, я към по-разкрепостената визия. Не можем да отречем, че мрежестата каишка е едновременно оригинална, и универсална за комбинации, така че обмислете я като вариант, когато избирате бъдещия си нов часовник.

Бранд, бранд, бранд…

Ех, този бранд! Споменахме го по-горе, но трябва да отбележим, че брандирането и по-конкретно изписването на неговото име или лого по конкретния продукт е топ тренд в модата изобщо напоследък. И няма как тази тенденция да подмине часовниците, включително и днешните дамски часовници, където марката е повече от значение и доказателство за качество и стил.

Визия без пол

Става въпрос за унисекс часовниците, които могат да се носят и от жени, и от мъже. Не сме сигурни дали еманципацията или напоследък внедрената тенденция да се търси мъжкото начало в дамската мода са причина за това, но е факт, че унисекс часовниците станаха невероятно популярни сред дамите напоследък. А на вас стиска ли ви да носите такъв тип часовник или сте по-склонни да сложите нещо по-женствено и елегантно на китката си?