Марката е сред най-важните характеристики на един часовник. Няма значение дали той е скъп, или евтин, неговото лого говори много и за неговата функционалност, а и създава едни характерен белег и за визията му. В днешния материал решихме да ви запознаем с най-популярните марки часовници днес. Те може и да са ви познати, но така събрани в един списък с частицата „най“ отпред, със сигурност, биха ви дали яснота какво се търси днес, ако правите подарък на близък човек, а и защо не самите вас. Ето ги и най-популярните днес марки часовници.

Q & Q

Q & Q часовниците са една от най-продаваните аналогови марки часовници в света с присъствие в повече от 150 държави. Създадена в Индия през 2006 година, марката е типична най-вече с достъпните си цени, но и с огромното разнообразие от дизайни и модели, които предлага. В действителност, дори това да не е най-луксозната сред популярните марки часовници днес, Q & Q е символ на богатство в широкия размах на дизайнера от гледна точка на визии.

Casio

Casio е един от най-големите производители на маркови часовници. Марката е прочута с изключително разнообразните си като дизайн и функционалност дамски часовници и мъжки часовници.Часовниците Касио са разделени в няколко серии според визията, функции, материали, използвани при изработката и цена разбира се. Това е марката, която всява едновременно респект и надеждност за качество и отлична прецизност в изработката и крайния продукт.

Lee Cooper

Това е особена марка часовници поради факта, че се свързва предимно с дрехите, които предлага, а също така и със спортната й характеристика. Ние вярваме обаче, че когато един бранд се отъждестви с перфекционизъм и добра репутация, няма значение какъв нов тип продукт ще изкара, той ще предизвиква сериозен интерес у аудиторията. И Lee Cooper часовниците не са изключение от това правило.

Kappa

По подобен начин стоят и нещата при часовниците с марка Kappa. Всички добре познаваме спортния бранд и сме вече повече от наясно с огромните му постижения и интерес, който предизвиква сред потребителите. По-особеното в случая е, че при Kappa часовниците ще намерите наистина иновативни функции и свойства. Обичайно, те се свързват с иновациите при съвременните спортни дамски, мъжки и унисекс часовници.

George Klein

Gеоrgе Кlеіn е марка, ocнoвaнa пpeз 2010 година и както се досещате, oт caмият Gеоrgе Кlеіn! Става въпрос за една от най-модерните днес мapĸи чacoвници, но и други aĸcecoapи като например портмонета и колани. Марката  предлага наистина нaй-дoбpoтo oт cвeтa нa мoдaтa и в качеството си на един от лидерите сред производителите на часовници тя гарантира наличие на paзлични ĸoлeĸции, ĸoитo дoпълвaт paзличнитe cтилoвe. Марката, не на последно място, се слави и с изключително елегантните си модели типични най-вече за бизнес класата и аксесоарите за специални поводи.

А вие кои марки часовници предпочитате?